Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2014 10:02 - Китай се готви за трета световна война (Ще подкрепя Русия )
Автор: arrow007 Категория: Други   
Прочетен: 1552 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
      Китайски професор разкри, че Китай е засилил военната подготовка на войниците си, готви се за трета световна война

Изтъкнат китайски професор направи официално изявление, че Китай се готви за трета световна война.Професор Хан Ксудонг разкрива, че Пекин наскоро е преместил 12 000 войници по границата си с Русия. Анализаторите припомнят, че това не се е случило никога в историята на Китай, и че армията е преместена там като бъдеща подкрепа за Русия.

В изявление за държавния вестник Peoples Daily, китайският професор Хан Ксудонг съобщава, че Пекин се подготвя за трета световна война.Анализатори прогнозират, че ще има трета световна война, която ще възникне поради конфликта между САЩ и Русия заради Украйна. „Колкото повече се задълбочава украинската криза, толкова вероятността на военен сблъсък между САЩ и Русия се увеличава. Когато се стигне до военен конфликт, сигурно е, че ще се разпространи по целия свят. Ние предвиждаме, че ще избухне трета световна война“, казва Ксудонг, посочвайки, че „светът е навлязъл в нова ера и новата война е базирана на интернет и концепцията на военноморските сили.

image

Китай се готви за трета световна война, ще подкрепя Русия

Професорът продължава с предупрежденията: „Вероятно третата световна война ще се води и за надмощие в морето, така че Пекин вече се е заел да подготви Китай за конфликта, който наближава. Те усилено развиват своя военна сила, за да не се окажат в положението на Япония след Втората световна война.

Професор Ксудонг казва още, че Китай „няма да бъде пасивен в предстоящия конфликт, а ще вземе страна“. Подчертавайки, че „САЩ усилено заплашва отвъдморските интереси на Китай“, Ксудонг предупреждава, че Пекин вече „мисли за трета световна война и развива своята военна сила, особено морска и авиационна“.

Икономистът Мартин Армстронг заявява, че предупрежденията на Ксудонг се отнасят и за Япония. „Рискът от война с Япония все повече нараства в Китай. Трябва да се внимава още и Китай да не се противопоставят на НАТО като Русия. Много вероятно е да бъдем свидетели и на конфликт в Азия, който бързо се приближава“, пише той в своя блог armstrongeconomics.com.





Гласувай:
5



1. olivie - По - малоумно съждение не съм срещал скоро
19.09.2014 13:49
Значи, като е преместил /Китай/ 12 000 бойци на границата с Русия, значи щял да я подпомага... А като Русия премести толкова войска на границата с Украйна, значи, че ще я напада? Явно ХАРП-а дава резултати в мисленето по целия свят, а?
А м/у впрочем китайците едва ли са забравили стопените армии и руското предупреждение, че "едва млн. и 1-ия китайски войник, ще срещне руски войник".
Та затова това са само празни ходове в партията шах. Или играчите сега се учат, или са с промити мозъци и те, но не го съзнават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: arrow007
Категория: Бизнес
Прочетен: 443853
Постинги: 266
Коментари: 207
Гласове: 368
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930